bilde av en dørlås

Fokus på kvalitet, uavhengighet, objektivitet og ærlighet.

For å hjelpe våre klienter på best mulig måte setter vi ærlighet høyt. Våre verdier ligger i at vi er profesjonell, vi samhandler, vi er engasjerte og vi bryr oss. Vårt grunnlag for vurderinger vil være tuftet på faktiske forhold som lar seg bevise. Herunder så bruker vi mye ressurser på å holde oppdatert informasjon om eiendom fra Sintef Byggforsk. Når det kommer til bygg og eiendom velger du en solid eiendomskonsulent, dersom du velger oss.

Lang erfaring i saker som handler om kjøp, salg og finansiering av eiendom!

Siden 2015 har vi levert flere hundre rapporter hver år for bruk i forbindelse med finansiering, kjøp eller salg av eiendom. Våre konsulenter har lang erfaring med slike forhold og kan med sikkerhet hjelpe deg om du er i prosess for kjøp, salg, eller finansiering av eiendom.

Lang erfaring i saker som handler om skuffelser tilknyttet kjøp, salg, entreprenører eller forsikring!

Siden 2017 har vi vært to ansatte i foretaket. Ca halvparten av vår virksomhet er knyttet til små og store konflikter eller skuffelser tilknyttet kjøp og salg av eiendom. Vi leverer uavhengige rapporter og har over mange år vært brukt av kjøpere, selgere, entreprenører, byggherrer og intressenter som på en eller annen måte har hatt interesser tilknyttet en byggesak, ett boligsalg eller lignende.

Vi er få, vi lærer noe nytt hver dag!

John Morten Allertsen

John Morten Allertsen

Partner/ Kvalitetsleder /Takstmann

Eier av foretak siden 2012. Arbeidet med bygg og eiendom siden 1997. Erfaring blant annet fra drift av større næringseiendom og fallskjermhopping.

I dag brukt til vurdering av næringseiendom, tilstandsrapporter på boliger, markedsvurderinger av eiendom, oppmåling av areal tilknyttet boliger. Skaderapporter, reklamasjonsrapporter og rådgiving til kjøpere/ selgere av eiendom.

Ring direkte på 45151414

Karsten Oelmann

Karsten Oelmann

kvalitetsleder / Takstmann

Ansatt siden 2017. Har arbeidet med eiendom siden 1997. Erfaring blant annet som maskinfører og helikopterpilot.

Ansatt i Allertsen.no siden 2017. Brukes i dag for reklamasjonsrapporter, skaderapporter, naturskaderapporter, forskringsoppgjør og rådgiving til entreprenør/byggherre.

Ring direkte på 41432012

Law 5

Deg, ditt navn?

Konsulent

Som foretak i utvikling ser vi etter flere kompentente ingeniører for arbeid med fokus på eiendom og tekniske forhold. Vi har et sterkt ønske om å høre fra deg, dersom du føler du kan bidra i teamet som utgjør Allertsen.no

Ring 45151414!

Dyktig, rask og effektiv! Vi brukte Allertsen takst på overtakelse av et nyoppført hus og vi var utrolig godt fornøyde! En grundig undersøkelse ble gjennomførte og vi fikk påfølgende rapport og gode råd. Det var veldig hyggelig å samarbeide med Allertsentakst! Anbefales på det sterkeste!

Elizaveta Igumnova

En av de bedre takstrapporter jeg har lest! Det virker som John Morten Allertsen gjør en grundig jobb og går mye mer nøye til verks enn mange av de andre takstmennene som er i markedet. Hyggelig og trivelig kar i tillegg. Kan sterkt anbefale å bruke han.

MrAnders11222

Utrolig hyggelig og profesjonell takstmann. Gjennomførte takst ryddig og bra. Forklarte utfyllende hva han gjorde. Svarte grundig på alle spørsmål vi hadde, og kom med utfyllende og gode svar også etter rapporten var levert. Anbefales på det varmeste.

Kristian Berg

Kan anbefale Allertsen på det høyeste. Veldig rask og god jobb. Hyggelig å ha med å gjøre er han også.

Trnod P

Sjekk ut våre siste publiseringer, her kommer det bra innhold etterhvert!

Oppfølging nye huseiere.

September 11th, 2023|0 Comments

I denne teksten vil vi forsøke å gjenoppta tråden i forhold til hva vi antakeligvis nylig har snakket[...]

  • BIlder som er lett å sammenligne.

Sammenligningsmetoden

August 15th, 2023|0 Comments

I sin bok «Verdisetting av fast eiendom», dedikerer Sølve Bærug et helt kapittel til sammenligningsmetoden. Siden bokens publisering i[...]